بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر:

معرفی مسؤل جدید بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر

کد خبر: 112 تاریخ انتشار: 1396/11/9
در جلسه ای که در تاریخ 9/11/96 در سالن اجتماعات واحد نوشهر برگزار شد آقای علی بصیری بعنوان مسؤل بسیج اساتید واحد نوشهر معرفی شدند.

در جلسه ای که در تاریخ 9/11/96 در سالن اجتماعات واحد نوشهر برگزار شد آقای علی بصیری بعنوان مسؤل بسیج اساتید واحد نوشهر معرفی شد.

در این جلسه جناب آقای دکتر کیالاشکی رئیس محترم واحد نوشهر ضمن تشکر و قدردانی از آقای جواد محمدعلیزاده که بعنوان موسس و رانداز این دفتر فعالیت داشتند تشکر و قدردانی کرد و برای آقای علی بصیری آرزوی توفیقات الهی در این امر را نموند. در ادامه آقای دکتر بلباسی مسول بسیج اساتید استان مازندران سخنان خود را در ارتباط با رسالت بسیج ارائه نمودند و نقش بسیج را با توجه به آسیب های اجتماعی و جهت داشتن خلاقیت جدید در ارائه نگاه های نو در استاد بسیجی را بسیار مهم عنوان نمودند و استفاده حداکثری از توان دانشگاهی در جهت ارتقا کیفیت بسیج را آرزو کردند.

در این جلسه معاونین، مدیران و اعضای هیات علمی واحد نوشهر حضور داشتند.

برچسب‌ها : بسیج اساتید - مسؤل - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 351    ديروز: 402    اين ماه: 13930    تاکنون : 837958