مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی ، دانشجویی و فره:

برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی واحد نوشهر

کد خبر: 117 تاریخ انتشار: 1397/2/24
مراسم تودیع آقای علی بصیری معاون پیشین و معارفه جناب آقای علی تقی پوریان معاون جدید آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی واحد نوشهر با حضور رييس دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی و كاركنان این واحد برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم دكتر کیا رييس دانشگاه در سخناني ضمن تقدير از زحمات آقای علی بصیری در زمان تصدي این پست اظهار داشت: آقای بصیری  شخصيت شناخته شده اي هستند و در دوران ابتدايي تاسيس واحد بسياري از كمبودها و سختي ها را تحمل كردند. شخصيت ايشان به عنوان معاون آموزشی و دانشجویی همواره باعث اميد،‌ آرامش و ثبات در دانشگاه بوده است.

در ادامه مراسم آقای بصیری از زحمات هيات رييسه، اعضاي هيات علمي و كارمندان واحد كه دلسوزانه در جهت رشد و ارتقاي دانشگاه با وي همكاري نمودند تشكر و قدرداني كرد.

سپس معاون جديد دانشگاه ضمن تشکر ازرییس دانشگاه، یادآور شدند که این پست مسئوليت سنگيني را براي من ايجاد خواهد كرد تا بيش از پيش در جهت ارتقاي دانشگاه بكوشم و ان شاالله بتوانم از همكاري تمامي اعضاي هيات علمي و کارکنان در اين مسير استفاده نمايم.

در پايان، لوح تقدير آقای بصیری و حكم آقای تقی پوریان از سوي رييس دانشگاه به آنان اهدا شد.

برچسب‌ها : مراسم تودیع و معارفه - معاون آموزشی ، دانشجویی - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 47    ديروز: 493    اين ماه: 10559    تاکنون : 970153