حضور مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نوشهر

کد خبر: 125 تاریخ انتشار: 1397/6/31

دکتر بهروز طهماسب کاظمی مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه به همراه هیات همراه از واحد نوشهر بازدید کرد. دکتر کاظمی  ضمن تشکر از تلاش ها و اقدامات صورت گرفته  در واحد نوشهر اظهار کرد  که  بحث آمایش جدید سرزمینی با توجه به ظرفیت های استان و براساس ماموریت جدید، هر استان باید در جهت رفع یک مسئله مهم ملی انجام شود و دانشگاه ها باید از حالت آموزشی صرف خارج شود  و به سمت دانش بنیان حرکت کند. در ادامه  دکتر کیا رئیس واحد نوشهر ضمن ارائه گزارشی از روند  شکل گیری واحد به بیان ظرفیت های واحد پرداخت.

در این  جلسه معاون و مدیران اجرایی به همراه مدیران گروه واحد حضور داشتند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

دفتر بازرسی دانشگاه

آمار بازدید       امروز: 509    ديروز: 631    اين ماه: 10696    تاکنون : 2247854