بازدید علمی:

بازدید علمی دانشجویان واحد نوشهر از اداره بندر و دریانوردی نوشهر

کد خبر: 136 تاریخ انتشار: 1397/9/29
در راستای ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان و آشنایی با بخش اجرایی سازمانها، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر از اداره بندر و دریانوردی نوشهر بازدید کردند.

در این برنامه علمی دانشجویان ضمن بازدید از موزه دریایی و اسکله ها، از روند فعالیت های دریایی بندر مطلع شدند . بر اساس گزارش بازدید دانشجویان از بخش تجهیزات IT  اداره کل نیز بازدید کرده که مورد استقبال آنان قرار گرفت.

لازم به ذکر است  دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر دارای 22 رشته کاردانی و کارشناسی و دارای 12 رشته کارشناسی ارشد شامل حقوق خصوصی، جزا و جرم شناسی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و قدرت، مکاترونیک، مهندسی محیط زیست، عمران - راه و ترابری، مهندسی عمران- ژئوتکنیک، مهندسی صنایع- مدیریت سیستم و بهره وری، مدیریت بازرگانی- تجارت الکترونیک، مدریت صنعتی  و ادبیات پایداری دارای دانشجو می باشد.

برچسب‌ها : 0 - بازدید علمی - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 246    ديروز: 612    اين ماه: 15741    تاکنون : 1341808