ثبت نام دانشگاه بدون آزمون:

آغاز پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد از ۲۹ دی ماه

کد خبر: 143 تاریخ انتشار: 1397/10/26
پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال دوم ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی، از ۲۹ دی‌ماه آغاز می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی،

همه متقاضیان می‌توانند از روز شنبه ۲۹ دی‌ماه تا چهارشنبه ۱۰ بهمن‌ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت کنند.

متقاضیان پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل درباره انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت‌نام در ۲۰ رشته/محل از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته/شهرهای ارائه شده در سامانه اقدام کنند.نتایج این دوره، نیمه بهمن‌ماه اعلام خواهد شد.

از آنجاکه گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیلی(معدل دیپلم) صورت خواهد گرفت، لذا متقاضیان (دیپلمه‌های نظام قدیم، نظام جدید و همچنین دیپلمه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش که دارای مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی هستند) لازم است معدل کل یا معدل کتبی خود را به صورت صحیح در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی درج کنند.

داوطلبان دیپلمه فنی‌وحرفه‌ای یا کارودانش که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می‌باشند و فاقد معدل کتبی در دیپلم‌اند، بایستی معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً درج کنند.

بر اساس ضوابط و مصوبات مربوط، هر داوطلب می‌تواند بر اساس شرایط خود، متقاضی یکی از سهمیه‌های مصوب مندرج در دفترچه راهنما شود.

داشتن ديپلم كامل نظام قديم متوسطه و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه و همچنين داشتن مدرك كاردانی (پيوسته و ناپيوسته) برای ثبت‌نام داوطلبان در دوره پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسي پيوسته الزامي‌‌‌است.

همچنین داشتن مدرک دیپلم کامل نظام قديم متوسطه يا مدرك پيش‌دانشگاهی نظام جديد متوسطه برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع كاردانی ناپيوسته الزامي‌‌است.

از آنجایی که پذیرش داوطلبان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت  می‌پذیرد و نظر به اینکه دروس امتحانی داوطلبان دیپلمه با توجه به نوع دیپلم آنان (ریاضی، تجربی و انسانی و...) متفاوت است، لذا چنانچه نوع دیپلم داوطلب با گروه آزمایشی که متقاضی آن می‌شود متفاوت باشد، درصد اعمال معدل کتبی متفاوت خواهد بود که داوطلبان می‌توانند در این خصوص جدول ضریب تأثیر معدل در دفترچه راهنما را مطالعه کنند.

داوطلبان لازم است معدل کتبی دیپلم خود را دقیقاً مطابق معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی درج کنند؛ چراکه در صورت مغایرت معدل اعلامی با معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی، از ثبت‌نام و ادامه تحصیل فرد جلوگیری خواهد شد و قبولی آنها لغو می‌شود.

مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت‌نام برای هر رشته تحصیلی به عهده داوطلب است و اگر موضوع خلاف یا عدم رعایت ضوابط و شرایط (سهوی یا عمدی) حتی پس از قبولی فرد در این مرحله پذیرش و یا هر مرحله از تحصیل مشخص شود، قبولی وی در دانشگاه کان لم یکن تلقی و از ادامه تحصیل او ممانعت به عمل می‌آید.

برچسب‌ها : بدون آزمون - ثبت نام - دانشگاه آزاد - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 114    ديروز: 658    اين ماه: 10611    تاکنون : 1368732