جلسه تودیع و معارفه:

جلسه تودیع و معارفه سرپرست دفتر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر

کد خبر: 155 تاریخ انتشار: 1398/3/25
جلسه تودیع و معارفه سرپرست دفتر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر با حضور مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و رئیس ، معاون ، مدیران واحد در محل سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

دکتر اصغری،مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران  در این جلسه با ارائه مطالبی در جهت اهمیت این دفتر اهم وظایف آنرا بر مبنای اینکه تمام امورات باید بر اساس دین اسلام و قانون و مقررات و همچنین عقل و وجدان حاکم باشد یکی از وظیفه های اصلی حراست دانشگاه را پیشگیری مطرح نمودند.

لازم به ذکر است در ابتدای جاسه دکتر کیا رئیس واحد نوشهر  رهنمودهایی در خصوص وظایف اصلی حراست ارائه کردند

در این جلسه ضمن تقدیر از زحمات چندساله آقای رضا مشایخی آقای پورداد ملکی بعنوان سرپرست حوزه حراست واحد نوشهر معرفی شدند.

برچسب‌ها : 0 - جلسه تودیع و معارفه - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 218    ديروز: 612    اين ماه: 15713    تاکنون : 1341780