مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دانشجویان جدید الورود

کد خبر: 161 تاریخ انتشار: 1398/6/24
ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان، به اطلاع می رساند برگزاری کلاسهای درس در ساختمان آموزشی دانشگاه واقع در سایت واحد دانشگاهی بعد از پارک نگین، روبروی هتل صحرا می باشد.

ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان،  به اطلاع می رساند برگزاری کلاسهای درس در ساختمان جدید دانشگاه واقع در سایت واحد دانشگاهی بعد از پارک نگین، روبروی هتل صحرا می باشد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام

1- اصل مدرک پایه و 2 سری کپی از آن:

تبصره 1: اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته ، دیپلم فنی می باشد.

تبصره 2 : اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته ، مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم نظام 3-3-6 می باشد.

تبصره 3: اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) ، مدرک کاردانی می باشد.( به انضمام ریز نمرات دور کاردانی با قید معدل )

تبصره 4: اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد نا پیوسته، مدرک کارشناسی ( لیسانس ) می باشد.( به انضمام ریز نمرات دور کارشناسی با قید معدل )

** چنانچه پذیرفته شده اصل مدرک تحصیلی خود را در اختیار نداشته باشد، ولی تصویر آن یا گواهی معتبر پایان دوره را ارائه کند، باید متعهد شود اصل مدرک را قبل از پایان نیمسال دوم به دانشگاه تحویل دهد.

2- اصل و کپی شناسنامه از همه صفحات 2 سری کامل

3- اصل و کپی کارت ملی از پشت و رو 2 سری کامل

4- عکس 3x4 تعداد 8 عدد

5- اصل و کپی کارت پایان خدمت برای برادرانی که دارای کارت معافی یا پایان خدمت می باشند.

برچسب‌ها : 0 - جدید الورود - مدارک مورد نیاز - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 228    ديروز: 218    اين ماه: 13554    تاکنون : 1357598