نشست معاون پژوهشی استان :

نشست معاون پژوهشی استان مازندران با ریاست واحد نوشهر

کد خبر: 162 تاریخ انتشار: 1398/7/20
جناب آقای دکتر غفاری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و هیات همراه چهارشنبه 17 مهر 1398 با حضور در واحد نوشهر،نشست صمیمی با ریاست، معاونین و اعضای هیات علمی واحد برگزار کردند.

در این نشست که به منظور  بررسی مشکلات و معضلات پژوهشی و ارائه راهکارهای لازم جهت توانمند سازی و افزایش فعالیت در حوزه پژوهش واحد برگزار گردید، جناب آقای دکتر غفاری رئیس شورای پژوهشی استان مازندران در خصوص اهمیت حوزه پژوهش برای دانشگاه و بالا بردن سطح علمی اساتید سخنانی ایراد نمودند.

لازم به ذکر است در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر کیالاشکی ریاست محترم واحد نوشهر ضمن خوش آمدگویی به جناب آقای دکتر غفاری و هیات همراه، سخنانی را در خصوص چگونگی شکل گیری واحد نوشهر و پیشرفت های واحد در حوزه پژوهش در طی ده سال و مشکلات و معضلات موجود جهت انجام فعالیت های پژوهشی توضیحاتی را ارائه دادند.

برچسب‌ها : دکتر غفاری - معاون پژوهشی - نشست - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 247    ديروز: 218    اين ماه: 13573    تاکنون : 1357617