احداث سرای گلخانه هوشمند :

جلسه بررسی احداث سرای گلخانه هوشمند در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی نوشهر

کد خبر: 218 تاریخ انتشار: 1400/4/8
جلسه بررسی احداث سرای گلخانه هوشمند به ریاست فرماندار شهرستان نوشهر و با حضور بصیری ریاست دانشگاه آزاد نوشهر، تیر مدیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولان مربوطه در فرمانداری شهرستان نوشهر برگزار شد.

این جلسه به ریاست سعید یزدانی فرماندار شهرستان نوشهر و با حضور بصیری ریاست دانشگاه آزاد نوشهر، تیر مدیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولان مربوطه جهت راه اندازی سرای گلخانه هوشمند برای آموزش دانشجو و آموزش تخصصی گلخانه داران برگزار شد.

سعید یزدانی فرماندار شهرستان نوشهر در این جلسه با بیان اینکه غرب استان مازندران بالاخص شهرستان نوشهر پایلوت گل و گیاه در استان می باشد و دانش و مهارت این کار در ژن مردم این دیار است و سیاست ما نیز رونق این بخش در این شهرستان است.

وی ادامه داد: هرجا صحبت از تخصص است بی شک با نام دانشگاه گره خورده است و این کار که با مشارکت دانشگاه، شرکت های دانش بنیان و  گلخانه داران در شرف انجام است، بی شک نوید روزهای خوب برای انجام یک کار تخصصی و دانش محور برای توسعه و رونق بیشتر صنعت گل وگیاه در شهرستان نوشهر است.

همچنین در این جلسه بصیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر ضمن ارائه گزارشی از اماکانات و قابلیت های این واحد جهت احداث گلخانه ، خواهان همکاری هرچه بیشتر فرمانداری و سایر ادارات مربوط جهت تسریع در روند امور شد.

روابط عمومی  دانشگاه آزاد نوشهر

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

دفتر بازرسی دانشگاه